Geld lenen kost geldLening simulatie

Iedere financiële instelling beschikt anno 2011 wel over een eigen website. Op die website kunt u allerhande interessante informatie over kredieten terugvinden zodat u als potentiële kredietnemer reeds een goed inzicht krijgt in de verschillende mogelijkheden. Naast het aanbod aan informatie vindt u op de website van een financiële instelling steevast ook een lening simulatie terug. Met deze simulatie kunt u aan de hand van een aantal standaard gegevens te weten komen hoe uw lening er ongeveer uit zal komen te zien. Op deze manier krijgt u niet alleen een goed inzicht in de maandelijkse afbetaling, maar weet u ook hoeveel u aan het einde van de rit aan kosten zult hebben betaald.

Een lening simulatie wordt eigenlijk op een zeer eenvoudige manier uitgevoerd. Er zal u gevraagd worden om enkele gegevens in te voeren. Denk hierbij aan het bedrag dat u wenst te lenen, de termijn van afbetaling, maar daarnaast kunt u in bepaalde gevallen ook de kredietvorm aangeven. Tot slot kunt u nog aangeven of u de voorkeur geeft aan een vaste of een variabele rente. Aan de hand van deze gegevens zal de lening simulatie uitgevoerd worden zodat u een goede indicatie krijgt van het verloop van uw lening. In zowat alle gevallen wordt u eveneens de mogelijkheid geboden om de gesimuleerde lening meteen aan te vragen.

Hou er bij het uitvoeren van een lening simulatie altijd rekening mee dat de simulatie enkel en alleen rekening houdt met de kredieten van de financiële instelling waarbij de simulatie wordt uitgevoerd. De lening simulatie kan met andere woorden dan wel het goedkoopste krediet bij bank A berekenen, maar dat wil daarom niet zeggen dat bank B geen goedkoper krediet kan hebben. Het spreekt echter voor zich dat daar geen rekening mee gehouden wordt.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact