Geld lenen kost geldGeld lenen zonder bank

Wanneer u geld wenst te lenen gaat u hiervoor in de meeste gevallen te raden bij een bank, maar wat wanneer banken niet meer bereid zijn om u een lening toe te kennen? Wanneer u over een BKR codering beschikt of het bedrag dat u wenst te lenen te laag is zal een bank u inderdaad niet willen helpen, maar wat dan? Zijn er alternatieven voor mensen die geen geld bij een bank willen lenen? Die zijn er zeker en vast! Wanneer u over een BKR codering beschikt kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om geld te lenen bij één van de speciale kredietbureau's voor mensen die beschikken over een BKR codering. Anderzijds hebben deze mensen ook de mogelijkheid om een lening bij een buitenlandse bank af te sluiten, al is dat iets minder eenvoudig dan u op het eerste zicht zou denken.

 

 

Geld lenen zonder bank brengt wel een aantal nadelen met zich mee. Allereerst is het zo dat de kostprijs van een lening bij andere financiële instellingen dan een bank bijna altijd duurder is. Dit heeft in het geval dat iemand over een BKR codering beschikt natuurlijk alles te maken met het feit dat het financieel kantoor een bepaald risico loopt. Een BKR codering wordt immers enkel en alleen toegekend aan mensen die in het verleden niet aan hun financiële verplichtingen hebben kunnen voldoen. Hou hier dus zeker en vast rekening mee wanneer u geld wenst te lenen zonder bank.

Geld lenen zonder bank in het buitenland kan dus ook tot de mogelijkheden behoren, al is dat doorgaans een stukje lastiger. Het probleem met geld lenen in het buitenland zit hem in het feit dat banken zich de vraag zullen stellen waarom u bij hen, en niet gewoon bij een bank in uw eigen land heeft aangeklopt. Door deze vraagstelling zal een buitenlandse bank een veel grondiger onderzoek instellen naar uw financiële geschiedenis en huidige situatie. Pas wanneer men kan besluiten dat er absoluut geen enkel risico verbonden is aan het verstrekken van een lening zal men uw kredietaanvraag goedkeuren.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact