Geld lenen kost geldGeld lenen bij Freo >Freo informatie

Freo is een aanbieder die ontzettend transparant omgaat met haar producten. Anders dan veel andere aanbieders doet Freo niet moeilijk over wat het kost om te lenen en weet u dus altijd waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u advies vragen aan de experts van deze aanbieder. Zo weet u altijd wat het u kost om een lening af te sluiten en kiest u voor de goede vorm. Een lening stelt u op die manier in staat om de gewenste uitgave of aankoop te doen, waarbij u heel goed weet wat de voor- en nadelen zijn. Onze beoordeling: 

Producten van Freo

Bij Freo kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende producten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een doorlopend krediet, of een persoonlijke lening. Uiteraard zijn de producten aantrekkelijk in verschillende situaties, waardoor Freo u de mogelijkheid biedt om hier met een expert over te spreken. Daarnaast kunt u bij Freo kiezen voor de zogeheten Ecolening. Deze is ontzettend voordelig, aangezien de overheid garant staat voor deze lening. U kunt deze gebruiken voor de financiering van besparingswerkzaamheden binnen uw woning. De overheid helpt u op die manier aan een lage rente over de lening.

Tot €50.000 lenen

U kunt bij Freo tot €50.000 lenen door gebruik te maken van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Uiteraard kiest u met een persoonlijke lening voor een vast bedrag en een vaste looptijd, zodat u van tevoren heel goed weet waar u aan toe zal zijn tijdens de looptijd. U kunt aan de andere kant wel gewoon boetevrij aflossen, waardoor ook deze lening ontzettend flexibel is. Het doorlopend krediet van Freo is nog een stuk flexibeler, aangezien u daar een variabele looptijd heeft en ook het bedrag van tevoren niet vaststaat. Zo kunt u even wat meer lenen wanneer u dat nodig heeft, maar dit vervolgens ook weer gewoon boetevrij aflossen.


Online berekenen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u bij Freo online bereken wat u wilt en kan lenen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u achteraf in ieder geval niet voor vervelende verrassingen te staan. De aanbieder is daarbij heel helder in de kosten, waardoor u zelf vast kunt bepalen of het mogelijk is dat bedrag te lenen. Daarnaast kunt u het advies vragen van een van de experts van Freo, zodat u geen enkele mogelijkheid over het hoofd ziet.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact