Geld lenen kost geldLeningvisie informatie

Leningvisie.nl heeft zich als doel gesteld lenen overzichtelijk en transparant te maken, omdat geld lenen soms verwarrend en onduidelijk kan zijn. 25.000 klanten zijn u al voorgegaan in het ontdekken van deze manier van werken. U kunt via Leningvisie.nl zeer gemakkelijk online een vrijblijvende, persoonlijke en duidelijke offerte aanvragen. U krijgt hierbij altijd binnen 24 uur antwoord, waarbij de voor- en nadelen voor u persoonlijk worden uiteen gezet. Vervolgens kunt u gemakkelijk online uw lening afsluiten, zonder afsluitkosten, zonder annuleringskosten, met zeer lage rentes en met eerlijke, transparante voorwaarden. Hiernaast kunt u zelf kiezen voor de doorlooptijd en is het mogelijk om leningen samen te voegen. Dat u dit alles gewoon online kan doen betekent dat persoonlijk contact met Leningvisie.nl niet noodzakelijk is, om u volledig tot dienst te kunnen zijn. Onze beoordeling: 

Producten Leningvisie

Leningvisie.nl streeft er naar een offerte helemaal naar uw mogelijkheden en wensen aan te passen. Op Leningvisie.nl kunt u uit 4 producten kiezen. Ten eerste is er de mogelijkheid meerdere kredieten die u al heeft samen te voegen om zo geld dat u kwijt bent aan rente te besparen. Daarnaast kunt u een doorlopend krediet aanvragen zodat u altijd wat extra cash achter de hand heeft en net wat ruimer kan leven. Verder biedt leningvisie de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor een grote aankoop. Dat gebeurt in de vorm van een persoonlijke lening op maat. Tenslotte kan het fiscaal aantrekkelijk zijn om geld specifiek voor een verbouwing te lenen. Goed advies kan u hierbij dus veel geld besparen. Als u meer wilt weten over deze producten kunt u op leningvisie gemakkelijk en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Dat deze producten voor u op maat worden gemaakt betekent dat u goed advies krijgt over het product dat voor u het aantrekkelijkst uitpakt. Uw persoonlijke situatie wordt hierbij goed bekeken, zodat u nooit teveel leent wat u later weer op uw bordje zou kunnen krijgen. Uw belang staat hierbij dus centraal.

Betrouwbaar

Bij Leningvisie werken erkende en ervaren WFT gecertificeerde hypotheek- en kredietadviseurs die u met veel aandacht voor uw zaak van dienst willen zijn. Daarnaast is het een onafhankelijke financieringsintermediair. Leningvisie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Financieringsadviseurs, en opereert onder toezicht van de KIFID. De KIFID is een instituut van de rijksoverheid dat toezicht houdt op de financiƫle sector en klachten grondig onderzoekt. Leningvisie werkt overzichtelijk en transparant, zodat u de voordelen van een goede lening plukt.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact