Geld lenen kost geldGeld lenen kost geld

Geld lenen kost geld‘Geld lenen kost geld’, is een uitdrukking die aanbieders van financiële producten verplicht dienen te vermelden wanneer ze bijvoorbeeld reclame maken voor hun producten. Dit is door de overheid verplicht gesteld om consumenten duidelijk te maken dat het lenen van geld of aangaan van een hypotheek kosten met zich meebrengt, waarover u zich goed dient te laten informeren. Dat geld lenen geld kost weten we over het algemeen natuurlijk wel, maar wanneer zich een aantrekkelijke aanbieding voordoet blijkt het toch nodig om het nog een keer extra te laten weten. Op deze manier kunnen consumenten vaak behoed worden voor een dure lening of een uitgave die ze eigenlijk niet kunnen doen.

Kopen op afbetaling

De kreet ‘geld lenen kost geld’ komen we vooral vaak tegen bij reclames voor producten die we op afbetaling aan kunnen schaffen. Zo is het bijvoorbeeld heel interessant om een auto te gaan rijden en deze pas over een bepaalde tijd te betalen. De fabrikanten dienen nu echter de zin ‘geld lenen kost geld’ te vermelden, om aan te geven dat deze uitgestelde betaling natuurlijk gebaseerd is op het feit dat u eigenlijk een lening aangaat voor het bedrag dat u anders direct had moeten betalen.

Zelf de kosten berekenen

Wanneer u ‘geld lenen kost geld’ voorbij ziet komen is het aan de andere kant over het algemeen nog niet meteen duidelijk wat dat dan kost. Om daar achter te komen is het van belang om zelf op onderzoek uit te gaan. U komt zo in ieder geval niet voor vervelende verrassingen te staan en weet wat het u zal kosten wanneer u iets koopt op afbetaling. Daarnaast wordt ‘geld lenen kost geld’ vaak getoond bij leningen die u aan kunt gaan, waarbij de voorwaarden op het eerste oog erg aantrekkelijk lijken.


Goede producten

Ondanks dat aanbieders van diverse producten ‘geld lenen kost geld’ dienen te vertonen zijn er natuurlijk nog allerlei interessante diensten en producten te vinden. Het is dan ook niet gezegd dat de fabrikant u in de luren probeert te leggen, maar ze proberen u er alleen aan te herinneren dat het van belang is om goed te kijken naar de kosten waar u mee te maken krijgt, ook op de langere termijn. U kunt ‘geld lenen kost geld’ dus het best zien als een waarschuwing, die het interessant maakt om eens goed naar de kosten te kijken en die te vergelijken met de voordelen.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact