Geld lenen kost geldGeld lenen bij Directa >Directa informatie

Geld lenen bij directa werkt op een zeer vlotte manier. Dit komt natuurlijk al terug in de naam, maar dit wordt ook daadwerkelijk waargemaakt. Dit komt onder andere door het feit dat de lening volledig online af kan worden gesloten. Het is bij Directa dan ook niet nodig om in contact te treden met medewerkers van de kredietverstrekker. U kunt alles zelf online regelen, tot en met het ondertekenen van het contract aan toe. Dit kunt u zelf doen nadat u de papieren heeft uitgeprint. Door het contract op te sturen naar Directa zullen de medewerkers hier naar kijken en ze beoordelen. Zodra zij akkoord zijn met de lening wordt deze direct afgesloten en kunt u snel van het geld profiteren. De totale procedure werkt zo een stuk sneller dan bij een aantal andere kredietverstrekkers, waarbij er ook nog eens minder kosten gemaakt worden. Onze beoordeling: 

Directa producten

Directa is vooral bekend vanwege het doorlopend krediet. Dit is een van de meest populaire vormen van een lening, waarbij er sprake is van een grote mate van flexibiliteit. Zo is het mogelijk om tussendoor meer geld op te nemen, of juist een extra aflossing te doen. Er kan tot een maximaal bedrag opgenomen worden, waarbij de kosten afhangen van het bedrag dat u opgenomen heeft. Het doorlopend krediet bij Directa is op die manier een uitstekende manier om wat extra geld achter de hand te houden. Zo kunnen eventuele financieel lastige situaties beter het hoofd geboden worden. Het doorlopend krediet kan bij Direct daarnaast gewoon afgelost worden, zodat u er voor het verstrijken van de maximale looptijd van de lening af bent. Op die manier kunt u de kosten gemakkelijk drukken wanneer u weer wat meer financiƫle ruimte heeft en het krediet niet langer nodig is.

Voordelen

Directa is een betrouwbare aanbieder van leningen, die lid is van de Vereniging van Financieringsondernemingen (VFN) en is aangesloten bij het BKR in Tiel. Dit betekent dat u hier met een gerust hart geld kunt lenen. Daarnaast zorgt Directa er graag voor dat u zoveel mogelijk voordeel heeft van de lening. De lasten worden zo klein mogelijk gehouden, zodat de lening u goed kan helpen een financieel lastige situatie het hoofd te bieden. Uiteraard wordt er daarbij gebruik gemaakt van een aantal duidelijke en transparante voorwaarden. U weet zo altijd goed waar u aan toe bent wanneer u een lening afsluit bij Directa.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact