Geld lenen kost geldGeld lenen bij OHRA >OHRA informatie

OHRA bestaat als verzekeringsmaatschappij al meer dan 80 jaar. Er kan daarom dan ook met recht gesproken worden over een zeer ervaren partij, die heel goed weet waar klanten op zitten te wachten. Wanneer u op zoek bent naar een passende leningis het daarom dan ook verstandig om contact op te nemen met OHRA. Ondanks dat er maar twee verschillende producten beschikbaar zijn is het vaak mogelijk om een lening af te sluiten die goed aan zal sluiten bij de persoonlijke wensen en de situatie. Bovendien is Ohra natuurlijk zeer betrouwbaar, waardoor de lening in ieder geval in goede handen is. Onze beoordeling: 

OHRA producten

OHRA biedt als gezegd twee verschillende producten. Er is gekozen voor de twee verschillende soorten consumptieve kredieten die het meest worden afgesloten. Het gaat hierbij natuurlijk om het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. De beide producten kennen een aantal verschillende voordelen. Zo kunt u bij OHRA bijvoorbeeld kiezen voor een handige dienst waarbij de huidige leningen worden overgesloten, zodat u daar in ieder geval niet teveel voor betaalt. Daarnaast is het mogelijk om met het doorlopend krediet geld op te nemen bij pinautomaten, al worden hiervoor wel kosten in rekening gebracht. Daarnaast valt er een persoonlijke lening af te sluiten bij OHRA. De looptijd van deze lening kan in overleg worden bepaald, tot een maximum van maar liefst 120 maanden. Dit betekent dat u het geld in maximaal 10 jaar terug dient te betalen, dus daar eigenlijk alle tijd voor heeft.

Online berekenen

Een ander voordeel van OHRA als kredietverstrekker is de mogelijkheid om het maximaal te lenen bedrag online te berekenen. Zo kunt u gemakkelijk zelf berekenen hoeveel u eigenlijk kunt lenen. Daarnaast is het mogelijk om zelf het termijnbedrag te berekenen. U weet op die manier wat u gaat betalen voor een lening wanneer u deze af wilt sluiten bij OHRA. Uiteraard is het wel van belang om er rekening mee te houden dat het hierbij gaat om een indicatie van de kosten. Zo dient u er altijd bewust van te zijn dat de uiteindelijke kosten iets af kunnen wijken. Desalniettemin weet u aan de hand van de online berekeningen heel aardig waar u aan toe bent, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Een lening afsluiten bij OHRA staat op die manier dan ook vooral in het teken van een hoop duidelijkheid en transparantie.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact