Geld lenen kost geldGeld lenen bij A-krediet >A-krediet informatie

A-Krediet is gespecialiseerd in het verstrekken van (consumptieve) kredieten en leningen, (auto)verzekeringen en hypotheken. De kredietverstrekker werkt over het algemeen met telefonisch contact. Op die manier zijn ze in staat om u van een persoonlijk advies te voorzien, zonder dat de kosten hierbij hoog oplopen. Zo kunt u aan de ene kant profiteren van een goede begeleiding bij het kiezen van de juiste lening, terwijl die aan de andere kant heel voordelig af te sluiten is. A-Krediet biedt wat dat betreft een interessante combinatie van voordelige producten en een uitgebreide service. Onze beoordeling: 

A-Krediet producten

Bij A-Krediet kunt u kiezen uit een aantal verschillende producten. Zo valt er natuurlijk een doorlopend krediet af te sluiten, net als een persoonlijke lening. Dit zijn de twee meest populaire consumptieve kredieten, die er voor kunnen zorgen dat u wat extra geld achter de hand heeft in financieel moeilijke tijden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een rentekrediet of een spaarkrediet. Deze vormen van leningen lijken beide veel op een doorlopend krediet. A-Krediet biedt deze leningen aan om u de mogelijkheid te bieden alleen rente te betalen tijdens de looptijd, of direct een spaarverzekering af te sluiten. Daarnaast kunt u bij A-Krediet kiezen voor financial lease, een creditcard of kredietbescherming. De aanbieder van leenproducten kent daarmee een gevarieerd aanbod, waardoor u op een passende manier geholpen kunt worden. Door contact op te nemen met een van de financiƫle experts kunt u er zelf achter komen welke manier van lenen het best past bij uw wensen.

Voordelen

A-Krediet biedt een aantal interessante voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld profiteren van een persoonlijke service en een vaste contactpersoon. U krijgt steeds te maken met dezelfde persoon, waardoor uw situatie goed bekend is bij de kredietverstrekker. Daarnaast is de rente bij A-Krediet natuurlijk zeer scherp en bieden ze een gratis oversluit service, om uw eventuele dure lening om te zetten naar een meer voordelige variant. Op die manier betaalt u nooit teveel voor uw lening en kunt u op een voordelige manier aan geld komen. Verder werkt A-Krediet uiteraard zeer transparant, maar altijd discreet naar u toe. Met de geboden veiligheid en de ruim aanwezige ervaring kunt u rekenen op een betrouwbare partner. Zo kunt u op een betrouwbare manier geld lenen, aan de hand van een lening die goed aan zal sluiten bij uw wensen en persoonlijke situatie.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact