Geld lenen kost geldGeld lenen bij DFS.nl > DFS informatie


DFS was een van de eerste geldverstrekkers die besloot de klant centraal te stellen, in plaats van het product. Zo is men gaan kijken naar waar klanten nu daadwerkelijk naar op zoek waren binnen een lening. Natuurlijk gaat het om het verkrijgen van geld, maar DFS is van mening dat dit op een soepele manier dient te gebeuren. Zo zorgen zij ervoor dat de producten die ze aanbieden altijd een veilig en vertrouwd gevoel geven. De producten zitten op een goede manier in elkaar, waardoor u als klant in ieder geval zeker weet dat met een betrouwbare partner van doen heeft. Onze beoordeling: 

Producten van DFS

De producten van DFS bestaan uit consumptieve kredieten. Uiteraard kan de geldverstrekker verschillende soorten leningen aanbieden, maar over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Dit zijn de kredieten die de meeste mensen aanvragen, vanwege de aantrekkelijke manier van lenen. Zo is het met een doorlopend krediet van DFS mogelijk om altijd wat extra geld achter de hand te houden, bijvoorbeeld wanneer u gaat verbouwen en de kosten moeilijk in te schatten zijn. U betaalt dan alleen rente over het bedrag dat u op dat moment heeft opgenomen. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een persoonlijke lening van DFS. Die is vooral interessant wanneer u al weet hoeveel u wilt lenen en u vooral op zoek bent naar zekerheid. Met een persoonlijke lening is vooraf duidelijk wat de kosten van de lening zullen zijn, hoe lang de looptijd is en hoeveel u per maand af dient te lossen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan, maar betaalt u wel rente over het volledige bedrag dat u leent door middel van de persoonlijke lening van DFS.


Scherpe rente
Bij DFS sluit u een lening altijd tegen een scherpe rente af tussen de 4,8% en 5%. De geldverstrekker is hiertoe in staat door de rente van de verschillende banken goed met elkaar te vergelijken. Vervolgens kijkt men bij DFS goed naar u als consument en de situatie waarin u zit. Zo komt men tot een passende lening, die goed aansluit bij uw behoeften. DFS zorgt er daarbij heel bewust voor dat de rente zo scherp mogelijk is, zodat u ook daadwerkelijk de mogelijkheid heeft om de lening te kunnen betalen. Zo kunt u op een vertrouwde manier lenen, de rente netjes betalen en de lening op termijn weer aflossen.

 

Leningen vergelijken

Vergelijk de voordeligste leningen op internet
met de laagste rente percentages.

DFS

4,8% rente Geld lenen bij DFS >

4,8% rente Geld lenen bij Leningvisie >

Freo

5.0% rente Geld lenen bij Freo >

Directa

5,2% rente Geld lenen bij Directa >

Afab

5,2% rente Geld lenen bij Afab >

Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact