Geld lenen kost geldMinilening

Op Minilening kunt u gemakkelijk zelf een kleine lening aanvragen. Dit is een lening met een looptijd van maar 21 dagen, waarbij het over het algemeen gaat om een bedrag tussen de €100 en €750. Zo kunt u een relatief klein bedrag lenen bij Minilening, bijvoorbeeld om de boodschappen netjes af te kunnen rekenen. Daarnaast is het natuurlijk prettig wanneer u op deze manier toch die televisie alvast aan kunt kopen, of uw wasmachine kunt vervangen. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat deze spullen kapot gaan op het moment dat het u net even niet uitkomt. Minilening zorgt dan voor een goede oplossing.

 

Offerte aanvragen
Minilening werkt aan de hand van een soort vertrouwensband die u ook me uw vrienden op kunt bouwen. Zo is het de eerste keer van belang om een offerte aan te vragen met betrekking tot de kleine lening. U kunt op die manier aangeven waar u naar op zoek bent, terwijl Minilening u precies kan vertellen wat er mogelijk is met betrekking tot het lenen van een bepaald bedrag. Zo komt u samen tot een beeld van wat er mogelijk is, zodat u dat bedrag vervolgens bij Minilening kunt gaan lenen.

 

Minilening. 100 tot 750 euro lenen Minikrediet. 100 tot 750 euro lenen. Zo geregeld.
Iedereen heeft wel eens van die tijden dat het financieel even niet meezit. Toch heeft ook u misschien behoefte aan wat extra geld achter de hand. Minilening.nl levert zo'n handig Minikrediet waarbij per online aanvraag na acceptatie tot EUR 750,- wordt gestort op uw bank- of girorekening. Discrete afhandeling per email. Lopende leningen geen bezwaar. Spoed uitbetaling geen probleem.Klik hier voor een offerte


Akkoord en uitbetaling
Zodra Minilening de gegevens van u ontvangen heeft zal er een offerte worden opgesteld. Wanneer u het hier mee eens bent kunt u dit kenbaar maken aan Minilening en zal er voor een uitbetaling van de lening worden gezorgd. Het bedrag zal op uw rekening worden gestort, zodat u de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld de boodschappen te doen of er aan de andere kant voor te zorgen dat u de nieuwe televisie aan kunt schaffen. Dit is bij Minilening overigens behoorlijk snel geregeld, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uitsluitsel, wanneer u goed heeft nagedacht over het afsluiten van de lening.


Tarieven
De rentetarieven van Minilening zijn volledig in lijn met die van andere aanbieders. Dit betekent dat u een rente op jaarbasis betaalt die niet anders is dan bij aanbieders van reguliere leningen, die over het algemeen een veel langere looptijd kennen. Aan de andere kant is het wel van belang om rekening te houden met de kosten die u in rekening worden gebracht. Deze zorgen er namelijk voor dat de netto uitbetaling lager zal uitvallen dan het bedrag dat u wilt lenen. U kunt de kosten van Minilening op die manier goed vergelijken met die van reguliere leningen.

 


Copyright 2011 - 2012 Direct geld lenen | Contact